Belgische Beauceronclub

 

 

 

Affichage de image001.jpg en cours...


Voortaan en vanaf 1 januari 2017 worden de black and tan en harlekijn Beaucerons niet langer afzonderlijk gekeurd.

Hier is de verklarende tekst:
De Beauceron heeft nog slechts recht op één set van CAC. De reden is eenvoudig: FCI veranderde haar nomenclatuur lijst en een aantal rassen (met inbegrip van de Beauceron en de Briard) zijn niet meer opgenomen met diverse kleuren of variëteiten. De Kynologische Raad besloot de vorige lijst met CAC door kleuren en variëteiten vanaf 01/01/2017 aan te passen aan de huidige FCI nomenclatuur lijst.


 


Cursus ALGEMENE KYNOLOGISCHE KENNIS
Doelgroep : fokkers, aspirant keurmeesters en belangstellenden info

 


Vanaf 1 februari 2012 (inbegrepen) zal het bedrag van het lidmaatschap respectievelijk 30 euro en 15 euro bedragen voor leden gedomicilieerd op hetzelfde adres.


Het programma en documenten voor de activiteiten van 2016 staat in "evenementen" en vervolgens "BBC activiteiten"


Voor de eenvoud kan u uw resultaten van tentoonstellingen, van werk en eventuele foto’s alsook voorstellen voor artikels voor het clubblad doorzenden naar het volgende adres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.


Van de resultaten in het buitenland zullen alleen degene van leden gepubliceerd worden op voorwaarde dat ze verzonden worden naar het volgende adres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

 


 

 

Mise à jour le Mardi, 24 Janvier 2017 21:31
 
__________________